Vår nya altan

Vår nya altan

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig start på denna vecka. Ni är många som ha önskat ett inlägg om bygg i Östersund med omnejd, och jag tänkte därför att jag skulle skriva ett inlägg om detta just idag. Då jag såklart vill vara till så stor…

Läs mer Läs mer

Hälsokampen

Hälsokampen

Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra, att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt och att ni ser fram emot vad resten av denna onsdag har att erbjuda er. Det här med massage i Markaryd med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentareran här på min blogg, och…

Läs mer Läs mer

Massage mot axeln

Massage mot axeln

Hej hej alla underbara läsare! Har jag några kontorsarbetare som kanske kan komma med lite tips till mig? Jag sitter nämligen vid ett skrivbord och arbetar varje dag och det är absolut inget fel med det, jag trivs jättebra. Problemet är att jag har en tendens att få väldigt ont i axeln och nacken när det har gått en bit in på dagen och jag vet inte riktigt hur jag ska förhindra det. I eftermiddag ska jag prova gå på…

Läs mer Läs mer

Änglamedium för dig

Änglamedium för dig

Hej och varmt välkomna till dagens första inlägg. Jag har funderat lite på vad det här inlägget ska handla om eftersom jag vill starta dagen på ett bra sätt med ett spännande och intressant inlägg som en liten gåva till alla mina fina och kära läsare. Jag ska berätta för er om ett företag som erbjuder medial vägledning i Stenungsund av ett klärvojant änglamedium, företaget heter Änglamedium för dig.  Jag tycker att det här är ett intressant och spännande företag…

Läs mer Läs mer

Kvalitativ hjälp med markarbeten

Kvalitativ hjälp med markarbeten

God eftermiddag, god eftermiddag! Innan jag går på helg hade jag tänkt hinna med att skriva ett inlägg till er. Det kommer den här fredagen handla om företaget Vamexa AB och den hjälpen jag har fått av dem med markarbeten i Tierp. Om ni skulle vara intresserade av att veta mer om dem när ni har läst mitt inlägg kan ni läsa vidare här, där finns det mer information. Jag valde att kontakta det här företaget när jag planerade att…

Läs mer Läs mer

När min trädgård blev mycket färgrik

När min trädgård blev mycket färgrik

Tack för att ni trogna läsare kommer tillbaka till min blogg. Idag ska inlägget handla om när jag tog hjälp av Christofers Allfix med flera trädgårdsarbeten i Simrishamn. Jag kände för att göra om lite i min trädgård och eftersom jag inte har gröna fingrar alls så var jag tvungen att be om hjälp och det var ett bra val kan jag säga. Min trädgård har inte vart så fin, det har vart mest gräs och mossa och den har…

Läs mer Läs mer

Vi fick akut hjälp med bildäcken

Vi fick akut hjälp med bildäcken

Har ni någon gång vart ute på bilresa i Sverige med familjen och sedan efter lite mer än halvvägs fått punktering i både höger framdäck och vänster bakdäck? Det har nämligen jag och då fick vi åka och göra däckbyte i Örnsköldsvik som var staden vi precis hade passerat. Jag och familjen hade länge planerat att åka från Malmö i Skåne där vi bor, till Kiruna uppe i norr eftersom vi ville bevittna norrsken. Vi åkte dit i december, mitt…

Läs mer Läs mer

Ny dränering av huset

Ny dränering av huset

Hej, hej, hej! Hemskt mycket hej. Ännu en gång är det torsdag och det vet ni ju vad det innebär, ett nytt inlägg här på bloggen. Dagens inlägg kommer handla om företaget Dorian Entreprenad samt den hjälpen vi har fått av dem med dränering i Danderyd. Vår kontakt med det här företaget ägde rum för några veckor sedan, vi hade då märkt att den befintliga dräneringen på huset hade börjat göra sitt. Det gjorde vi genom att vår källare började…

Läs mer Läs mer