Massage mot axeln

Massage mot axeln

Hej hej alla underbara läsare!

Har jag några kontorsarbetare som kanske kan komma med lite tips till mig? Jag sitter nämligen vid ett skrivbord och arbetar varje dag och det är absolut inget fel med det, jag trivs jättebra. Problemet är att jag har en tendens att få väldigt ont i axeln och nacken när det har gått en bit in på dagen och jag vet inte riktigt hur jag ska förhindra det. I eftermiddag ska jag prova gå på massage i Brunflo för att se om det gör någon skillnad, förhoppningsvis gör det någon nytta. Saken är dock den att jag känner inte för att gå på massage varje dag, detta är ett återkommande problem som jag känner att jag behöver bli kvitt med omgående. Ergonomi och jag går inte riktigt hand i hand verkar det som för jag har provat en rad olika positioner och den enda som fungerar är när jag har armen fritt fallande och bara har handen på skrivbordet. Det fungerar hyfsat men jag kan inte skriva lika fort med handen i den positionen eftersom jag måste flytta på handen väldigt mycket. Jag har tagit upp problemet med min chef och vi har diskuterat en rad olika lösningar, bland annat föreslog han massage och så skulle han kolla på lite andra skrivbord. Det är inte så att det här bekymret förhindrar mig från att jobba, jag sköter min arbetsuppgifter utan problem även om det inte alltid är bekvämt. Jag får prova med massage, det kan vara så enkelt att det bara kanske är en knut i axeln som behöver lösas upp. Givetvis blir problemet värre nu när jag sitter och skriver om det, det är lite lustigt att vår hjärna fungerar på det sättet. Jag får helt enkelt börja tänka på något annat så att jag kan börja jobba igen.


Kommentarer är stängda.