Vår nya altan

Vår nya altan

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig start på denna vecka. Ni är många som ha önskat ett inlägg om bygg i Östersund med omnejd, och jag tänkte därför att jag skulle skriva ett inlägg om detta just idag. Då jag såklart vill vara till så stor hjälp som jag bara kan tänkte jag även tipsa er om ett företag som jag verkligen tycker om när det kommer till denna bransch, nämligen Odéns Byggservice AB. Odéns Byggservice AB är ett företag som jag vet att många av mina vänner tidigare vänt sig till, och därför kändes det som ett pålitligt och professionellt alternativ för mig. Jag har tidigare haft en del problem med att hitta bra och pålitliga företag inom just bygg, och många av de företag som jag vänt mig till, har sagts kunna hjälpa mig men har sedan visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella.

Jag anlitade Odéns Byggservice AB när det var dags för mig och min sambo att bygga ut en altan på baksidan av vårt hus. Vi kände att vi ville ha hjälp med detta, då det har varit en dröm för oss i flera år. Jag är så tacksam för den hjälp som vi har fått och vi är så glada över hur bra resultatet blev. De är hos Odéns Byggservice AB väldigt duktiga när det kommer till kundservice, och jag kände mig tack vare detta väldigt trygg och säker i mitt val av företag, vilket kändes skönt. De är hos Odéns Byggservice AB dessutom väldigt kunniga och erfarna inom sin bransch, vilket såklart är viktigt. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Krokom eller Östersund med omnejd att vända er till just Odéns Byggservice AB. 


Kommentarer är stängda.