Man kunde nästan spegla sig i den rena lacken

Man kunde nästan spegla sig i den rena lacken

God förmiddag och välkommen! En fin torsdag som denna hade jag tänkt dela med er om min upplevelse av ett företag. Företaget heter MT Perma-Lack i Askim AB och har hjälp mig med bilvård i Mölnlycke, vilket jag tänkte prata med er om idag.

Att ta hand om bilen har aldrig varit min starkt sida, det har alltid kommit saker emellan som jag har prioriterat högre. Det har därför gjort att min bil har en tendens att vara smutsig nästan hela tiden, speciellt när jag har kört på lite grisigare ställen. Det är som sagt inget jag har förbättrat på något sätt heller eftersom jag inte tar hand om bilen på det sättet. För ett tag sedan hade jag varit ute och kört i skogen när det regnade, vilket ganska självkart gjorde att min bil blev riktigt smutsig. Den var till och med för smutsig för mig, jag tyckte bara att det såg ovårdat ut att köra runt med en så smutsig bil. Därför tog jag tag i det och åkte till det här företaget för att få hjälp med bilvård i Mölnlycke. De tog väl hand om min bil, efter besöket hos dem blev det skinande ren. Det var nästan så att man kunde spegla sig i lacken när de var färdiga med den, det är ju precis så man vill att ens bil ska se ut. Med tanke på att jag blev så nöjd med resultatet när jag hade lämnat in bilen hos dem vet jag att jag i framtiden garanterat kommer åka till dem igen när bilen blir alldeles för smutsig. Därför kan jag även rekommendera det här företaget ifall någon av er skulle vara intresserade av att få hjälp med bilvård i Mölnlycke. 


Kommentarer är stängda.