Jag vet inte hur man byter däcken på bilen

Jag vet inte hur man byter däcken på bilen

God dagens gott folk! Vad roligt att ni har hittat hit en dag som denna, det passar ju perfekt nu när jag ska publicera ett inlägg. Tanken jag har med dagens inlägg är att jag ska rekommendera ett företag som jag verkligen gillar, de heter Råda Lastvagnsservice och har hjälpt mig med ett däckbyte i Filipstad. För er som vill veta mer om dem kan ni få mer information här, men läs gärna färdigt mitt inlägg först.

Innan våras var jag i kontakt med det här företaget för att jag var tvungen att få hjälp med att byta däck, det är nämligen inget jag själv har gjort tidigare. Det här är första året jag har körkort och egen bil, dessutom bor jag långt hemifrån så varken mamma eller pappa kunde hjälpa mig med bytet av däck. För att jag skulle vara säker på att det blev rätt valde jag därför att ta kontakt med det här företaget för att få hjälp med mitt däckbyte i Filipstad. De var väldigt förstående med att jag inte själv kunde göra det, därför delade de med sig av ett par saker som kan vara bra att veta om jag skulle byta däck själv i framtiden. Jag är väldigt tacksam för det, för nu vet jag något litet i alla fall om hur man gör. Tack vare dem byttes alla mina däck väldigt fort och de blev rätt ditsatta, vilket de inte hade blivit om jag hade gjort det på egen hand. Ännu är jag inte helt säker på hur man gör så när jag väl ska byta tillbaka till vinterdäck kommer jag nog inte heller kunna göra det själv, då kommer jag definitivt vända mig till dem igen. Att få så bra hjälp är inget man vill missa, därför kommer jag fortsätta gå till dem varje gång jag kommer behöva hjälp med ett däckbyte i Filipstad. Då jag har fått så bra hjälp av dem kan jag dessutom rekommendera er att också gå till dem om ni skulle behöva hjälp at byta däck.


Kommentarer är stängda.